Zürich Lindt Hem för chokladmuseum biljetter
Om aktiviteten
Smarttelefonbiljetter accepteras
- Din bokning bekräftas direkt
Översikt
Om du är chokladälskare ska du passa på att köpa biljett till Lindt Home of Chocolate-museet i Zürich. Du får en flerspråkig audioguide (hämta den innan entrén nära trappan, eller högst upp direkt efter entrén) och snabb tillgång utan kö. Du kan använda skåpen utan kostnad och du har obegränsat med schweizisk chokladprovning till ditt förfogande. Om du åker med familjen, observera att barn under 7 år är gratis, men de måste inkluderas i din bokning.
Upptäck chokladens ursprung i detta museum där du hittar interaktiva utställningar. Här kan du se en över 9 meter hög chokladfontän och lära dig hur kakaobönor blir till en av de mest populära sötsakerna och mycket mer.
- Vid ankomsten skannar du dina digitala biljetter vid entrén.
- Smaka på den läckra chokladen på ett obegränsat sätt.
- Lär dig mer om chokladens historia och ta del av utställningar där du kan delta.
- Lär dig med din flerspråkiga audioguide (10 språk) och med den barnvänliga versionen på tyska och engelska.
Det här ingår i priset
- Biljetter till Lindt Home of Chocolate Museum Zürich
- Användning av skåp
- Obegränsad chokladprovning
- Audioguide på 10 språk
Välj datum och tid
I detalj
Om du har sett Charlie och chokladfabriken och din högsta önskan är att gå in i ett chokladmuseum, kommer den här aktiviteten att uppfylla den önskan. Biljetten till Lindt Home of Chocolate Museum i Zürich tar dig med på en resa där du får lära dig mer om historien bakom en av världens mest populära godsaker. Du får också en audioguide och snabb , köfri tillgång .
Njut av obegränsad provsmakning av schweizisk choklad och en rundtur i lokalerna, som inkluderar en 9 meter hög chokladfontän och många interaktiva pedagogiska utställningar och aktiviteter.
Lindt Home of Chocolate Museum i Zürich är också ett forskningscenter där världens bästa choklad tillverkas. Byggnaden är 1.500 kvadratmeter stor och här finns världens största chokladfontän och en Lindt-butik.
Det finns pedagogiska workshops där du får lära dig om tillverkningsprocessen , från kakaobönor till den läckra choklad som så många människor älskar. Du kommer också att upptäcka odlingsmetoder och chokladproduktionstekniker, till exempel conchering. Idag är byggnaden en kombination av industriell produktion, showroom, butiker samt forskning och utveckling.