Zürich Lindt Hem för chokladmuseum biljetter
Om aktiviteten
Smarttelefonbiljetter accepteras
- Din bokning bekräftas direkt
Översikt
Om du är chokladälskare kan du passa på att köpa biljett till Lindt Home of Chocolate-museet i Zürich. Du kommer att få en audioguide och snabb tillgång utan att köa. Du kan använda skåpen utan kostnad och du får obegränsat med schweizisk chokladprovning till ditt förfogande. Om du reser med din familj, observera att barn under 7 år är gratis, men de måste inkluderas i din bokning.
Upptäck chokladens ursprung i detta museum där du hittar interaktiva utställningar. Här kan du se en över 9 meter hög chokladfontän och lära dig hur kakaobönor blir till en av de mest populära sötsakerna och mycket mer.
- Vid ankomsten skannar du dina digitala biljetter vid entrén.
- Hämta audioguiden före entrén nära trappan eller på väg upp efter entrén till höger.
- Smaka på obegränsat medutsökt choklad.
- Lär dig mer om chokladens historia och njut av de deltagande utställningarna.
Det här ingår i priset
- Biljetter till Lindt Home of Chocolate-museet i Zürich
- Ljudguide
- Användning av skåp
- Obegränsad chokladprovning
Välj datum och tid
I detalj
Om du har sett Charlie och chokladfabriken och din högsta önskan är att få gå in på ett chokladmuseum, kommer den här aktiviteten att uppfylla din önskan. Den här biljetten till Lindt Home of Chocolate Museum i Zürich tar dig med på en resa där du får lära dig mer om historien om en av världens mest populära godsaker. Du kommer också att ha snabb tillgång till museet utan köer.
Njut av obegränsad schweizisk chokladprovning och gå runt i anläggningen, som inkluderar en 9 meter hög chokladfontän och många interaktiva pedagogiska utställningar och aktiviteter. Det finns en audioguide och gratis användning av skåpen.
Lindt Home of Chocolate Museum i Zürich är också ett forskningscenter där världens bästa choklad tillverkas. Byggnaden är 1 500 kvadratmeter stor och här kan du se världens största chokladfontän och Lindt-butiken.
Det finns pedagogiska verkstäder där du får lära dig om tillverkningsprocessen , från kakaobönor till den läckra choklad som så många älskar. Du kommer också att upptäcka odlingssätt och tekniker för chokladtillverkning, till exempel conching. I dag är byggnaden en kombination av industriell produktion, showroom, butiker samt forskning och utveckling.