Bari Pasta och Tiramisu tillverkningskurs

4.6
(12 Recensioner)

Om aktiviteten

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 3 timmar
Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
1 685 kr 1 532 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt
  • Aktiviteten har GRATIS avbokning!

Översikt

Lär dig med denna pasta och tiramisu-tillagningskurs i Bari. Under en cirka tre timmar lång upplevelse för grupper på ca 12 personer får du möjlighet att komma hem till en lokalbo och lära dig hur man tillagar dessa rätter.

Ta en aperitif och smaka på det du har förberett. Du kommer att kunna göra minst två typer av pasta, särskilt typisk för Bari som orecchiette, och landets traditionella efterrätt, tiramisu. Servera gärna vatten och lokalt vin till för att fördjupa dig ännu mer i den syditalienska kulturen.

  • Få en smak av den syditalienska kulturen med denna pasta och tiramisu-tillverkningskurs i Bari .
  • Lär dig av en lokal kock hemma hur man gör dessa rätter i en liten grupp som varar i cirka tre timmar.
  • Ta en aperitif, drick något och smaka på maten ni har lagat, inklusive minst två sorters pasta.

Det här ingår i priset

  • Kurs i tillverkning av pasta och tiramisu
  • Kurs med lokal kock
  • Drycker (vatten, vin, kaffe)
  • Aperitif (prosecco och snacks)

Välj deltagare och datum

I detalj

Fördjupa dig i Bari-kulturen med denna pasta- och tiramisu-tillverkningskurs. Under en cirka tre timmar lång upplevelse för grupper på cirka 12 personer får du komma hem till en lokalbo och lära dig hur man gör två av landets mest berömda rätter.

Ta en aperitif och servera ett glas vin eller vatten till mellanmålet. Du får också möjlighet att smaka på det du har lagat för att se om du har lyckats förstå hemligheterna med detta kök.

Du kommer att lära dig att göra minst två typer av pasta. Bland dem finns orecchiette. Det är faktiskt en traditionell italiensk pasta från Bari som vanligtvis görs med broccoli, vitlök, olivolja, chilipeppar och några ansjovis.

Sedan får du också lära dig hur man gör tiramisu. Detta är en elegant och fyllig italiensk dessert gjord på delikata kex, espressokaffe, mascarponeost, ägg, socker, vin, rom och kakaopulver.

Att delta i en pastakurs i Bari kan vara ett utmärkt sätt att lära sig om lokala kulinariska traditioner och tekniker, där du kan lära dig om ingredienser, tekniker och kulturell betydelse för rätter från denna region i Puglia.

Recensioner

4.6
· 12 Recensioner
  • M
    M.
    5
    (0 Recensioner)
    Matlagningskursen var en ganska cool upplevelse, jag lärde mig hur man gör pasta och tiramisu som en riktig italienare. Och det bästa av allt var att få äta mina egna skapelser i slutet!
  • J
    J.
    4
    (0 Recensioner)
    En oförglömlig kulinarisk upplevelse, lära sig att göra pasta och tiramisu med lokala kockar - utsökt och lärorikt!
  • M
    M.
    5
    (0 Recensioner)
    Vilken autentisk upplevelse! Att lära sig göra pasta och tiramisu i en så härlig atmosfär gjorde att jag nästan kände mig som en riktig italienare.
  • M
    M.
    5
    (0 Recensioner)
    Jag älskade att lära mig hur man gör pasta och tiramisu från experterna, men klassen var lite förhastad för min smak.
  • Se mer

    Ytterligare information

    Avbokningsvillkor