Hoi An Matlagningskurs
Om aktiviteten
Smarttelefonbiljetter accepteras
- Din bokning bekräftas direkt
- Aktiviteten har GRATIS avbokning!
Översikt
Lär känna den vietnamesiska matkulturen på denna matlagningskurs i Hoi An. Välj de färskaste produkterna på stadens marknad och segla på en bambubåt med en guide.
Tillaga dina rätter med hjälp av en lokal kock och smaka på din skapelse. Aktiviteten varar ca 4 timmar och inkluderar transfer från Hoi An stad och en lokal guide.
- Lär dig laga olika vietnamesiska rätter under ledning av en professionell kock.
- Upptäck de färskaste produkterna på Hoi An-marknaden och lär dig mer om ingredienserna i det vietnamesiska köket.
- Segla på en bambubåt som är typisk för regionen och fånga din egen krabba.
Det här ingår i priset
- Matlagningskurs i Hoi An med en professionell kock.
- Lokal guide.
- Besök på den lokala marknaden för att välja färska ingredienser.
- Traditionell tur med bambubåt.
Välj deltagare och datum
I detalj
På denna matlagningskurs i Hoi An får du lära känna den vietnamesiska matkulturen och lära dig hur man tillagar några traditionella rätter. Den 4 timmar långa aktiviteten inkluderar sällskap av en lokal guide, urval av produkter på marknaden, en tur med bambubåt, krabbfiske och en 2-timmars matlagningskurs under ledning av en kock. Transfer från Hoi An centrum ingår också för enkelhetens skull.
Du börjar aktiviteten med ett besök på Hoi An-marknaden, där du får lära känna och välja de färska ingredienser som du kommer att laga under kursen. Du får lära dig att identifiera och välja kvalitetsprodukter, samtidigt som du upptäcker nya smaker och typiska livsmedel i regionen.
Efter marknadsbesöket går ni ombord på en bambubåt som är typisk för regionen. På båten seglar du till fiskeplatsen, där du kommer att kunna fånga din egen krabba. Detta kommer att vara en av de viktigaste ingredienserna du kommer att använda i matlagningskursen.
När du har fångat krabban går du till en restaurang där du träffar en professionell kock som kommer att vägleda dig i tillagningen av några traditionella vietnamesiska rätter. Du får lära dig om styckningstekniker, marinering och tillagningstider, samt den kombination av smaker och kryddor som är typisk för det vietnamesiska köket.
När du har tillagat dina rätter kan du njuta av en måltid tillsammans med dina klasskamrater. Ni kan utbyta recept från olika länder och kulturer och prata om upplevelsen. Detta är ett unikt tillfälle att smaka på det vietnamesiska köket med färska lokala och ekologiska produkter som du själv har tillagat.