Hanoi vietnamesiska köket matlagningsklass
Om aktiviteten
Smarttelefonbiljetter accepteras
- Din bokning bekräftas direkt
- Aktiviteten har GRATIS avbokning!
Översikt
Lär dig och smaka på den bästa maten med denna vietnamesiska matlagningskurs i Hanoi. I en aktivitet som varar cirka fyra och en halv timme för små grupper på cirka 10 personer får du njuta av att gå till en marknad i den vietnamesiska huvudstaden för att köpa lokala ingredienser tillsammans med en instruktör som kommer att följa med dig under denna upplevelse.
Ni får förbereda en komplett meny i en lokal persons hem och tar sedan med er recepten hem för att fortsätta öva. Du kan också njuta av lunch eller middag, säsongsfrukter och lokala viner eller andra drycker. Du behöver inte oroa dig för transport eftersom transfer till och från ditt hotell ingår.
- Lär dig om det vietnamesiska köket med denna matlagningskurs i Hanoidär du går till en lokal marknad för att köpa ingredienserna till din måltid.
- Gör en komplett meny tillsammans med en instruktör i en vietnamesisk mans kök i en aktivitet som varar cirka fyra och en halv timme .
- Njut av lunch eller middag, plus dryck och dessert i en upplevelse i liten grupp för cirka 10 personer.
- Oroa dig inte för transport, eftersom din bokning inkluderar transfer till och från ditt hotell i Hanoi.
Det här ingår i priset
- Vietnamesisk matlagningskurs i Hanoi
- Transfer till och från ditt hotell
- Lunch/middag
- Matlagningsinstruktör
Välj deltagare och datum
I detalj
Upptäck det vietnamesiska köket med den här kursen i Hanoi. Tillsammans med en instruktör får du praktiskt hjälp med att laga en hel meny i en aktivitet som varar cirka fyra och en halv timme för små grupper på cirka 10 personer. Du får njuta av lunch eller middag, plus dessert och dryck vid denna bokning, som även inkluderar transport till och från ditt hotell.
Innan ni börjar laga mat går ni till en marknad i den vietnamesiska huvudstaden för att köpa de olika ingredienserna som ni kommer att behöva för er matlagningskurs. Klassen kommer att äga rum i en lokal persons kök för att fördjupa dig i landets kultur.
I hela landet finns det tre viktiga egenskaper hos det vietnamesiska köket: fräschör, kreativitet och presentation. De flesta av de kött- och råvaror som används i det vietnamesiska köket kokas långsamt, vilket gör att de behåller en stor del av sin ursprungliga konsistens och färg.
Ett exempel på den meny du kommer att erbjudas är en sallad med bananblommor samt den typiska rätten Bun Cha, en fläskrätt med sötsyrlig sås. Du kommer också att erbjudas receptet på traditionella friterade vårrullar, samt äggula och kondenserad mjölkdessert med en krämig flan över kaffe eller mörk choklad.
Under hela upplevelsen har du möjlighet att smaka på lunch eller middag samt säsongsfrukter, lokala viner, örtte eller kaffe och alkoholhaltiga drycker.