New Orleans demonstration matlagningskurs
Om aktiviteten
Smarttelefonbiljetter accepteras
- Din bokning bekräftas direkt
- Aktiviteten har GRATIS avbokning!
Översikt
Lär dig mer om den typiska gastronomin i New Orleans med den här matlagningsdemonstrationen. I en aktivitet som tar cirka två timmar och i grupper om cirka 34 personer deltar du i en workshop för att lära dig de grundläggande principerna och ingredienserna i köket i denna amerikanska region.
Under upplevelsen har du möjlighet att smaka på de rätter som tillagats under kursen och du kan dricka kaffe, iste och öl. I slutet av kursen kommer kocken att ge dig recepten som du kan prova hemma och njuta av Louisianas kök.
- Lär dig att laga typisk New Orleans-kost med denna demonstrationskurs som tar cirka två timmar och som hålls i grupper om cirka 34 personer .
- Lär känna alla grundprinciper och ingredienser som ingår i de traditionella rätterna i denna amerikanska region, till exempel räkor, majs- och krabbsoppa eller brödpudding.
- Smaka på de rätter som tillagats under kursen och drick kaffe, iste eller öl till dem.
- Upptäck det här köket hemma med hjälp av recepten som du får i slutet av demonstrationskursen.
Det här ingår i priset
- Utbildningsklass
- Professionell kock
- Matprovning
- Kaffe, iste och öl
Välj deltagare och datum
I detalj
Lär dig att bli kock i New Orleans-köket med den här demonstrationskursen. Under en upplevelse som varar i cirka två timmar och i grupper om cirka 34 personer visar en expert hur dessa rätter som har rest runt om i världen tillverkas.
Under workshopen har du möjlighet att smaka på stora portioner av de tillagade rätterna, och du kan välja mellan kaffe, iste eller öl till dem. Du kan också ta med dig recepten på de rätter som tillagas så att du kan prova att göra dem hemma.
Det kreolska köket i Louisiana är en matlagningsstil som blandar franska, spanska, karibiska och afrikanska influenser, vilket beror på de senaste århundradenas koloniala era , där slavarna utförde det hårdaste arbetet.
Under kursen får du se hur några av huvudrätterna i New Orleans tillagas, t.ex. majs- och krabbsuper, gumbo, vildsvin, räkor, krabba etoufee eller brödpudding.