Valencia Seafood Paella Matlagningskurs och marknadsbesök
Om aktiviteten
Smarttelefonbiljetter accepteras
- Din bokning bekräftas direkt
- Aktiviteten har GRATIS avbokning!
Översikt
Upptäck hemligheterna bakom äkta skaldjurspaella med denna matlagningskurs i Valencia. Tillsammans med en guide besöker ni Ruzafa-marknaden och handlar där. Sedan kommer en lokal kock att lära dig hur man förbereder detta läckra recept i ett professionellt kök. Du kommer att kunna smaka på din rätt och kombinera den med förrätter, desserter och typiska drycker från Valencia. Denna gastronomiska upplevelse varar i cirka 3 och en halv timme.
- Lär dig laga äkta skaldjurspaella av en expertkock.
- Njut av en guidad tur på Ruzafa-marknaden, där du kan lära dig mer om de ingredienser som används i paella.
- Smaka på din egen pa ella och dela med dig av upplevelsen.
Det här ingår i priset
- Guidad tur på Ruzafas marknad.
- Matlagningskurs i skaldjurspaella med en specialiserad kock.
- Gemensam lunch med andra deltagare. Provsmakning av den skaldjurspaella som ni själva tillagar.
- Förrätter, drycker, dessert och kaffe.
Välj deltagare och datum
I detalj
Fördjupa dig i Valencias kulinariska kultur med denna unika upplevelse som kombinerar en matlagningskurs i paella med skaldjur och ett besök på Ruzafa-marknaden. En guide kommer att följa med dig för att handla på Ruzafa-marknaden. Med färska råvaror av högsta kvalitet förbereder du en äkta skaldjurspaella under ledning och tillsyn av en lokal kock. Du lagar mat i ett professionellt kök med all nödvändig utrustning. Du får smaka på din rätt och servera den med sallader, förrätter, drycker och typiska desserter som ingår i denna upplevelse som varar i ca 3,5 timmar.
På den guidade rundturen på Ruzafa-marknaden promenerar du bland stånden fulla av färska ingredienser. Du får lära dig mer om de produkter som används i det valencianska köket. Din guide visar dig de viktigaste ingredienserna för att göra en god skaldjurspaella och ger dig tips om hur du väljer de bästa produkterna.
Efter marknadsbesöket är det dags att lära sig hur man lagar en äkta valenciansk skaldjurspaella i ett professionellt kök. En rismästare, en kock som är specialiserad på att laga paella, väntar på dig där. Under matlagningskursen får du lära dig steg för steg hur man tillagar skaldjurspaella, från urval och beredning av ingredienserna till den perfekta tillagningen av riset. Kocken kommer att guida dig genom processen och dela med sig av sina hemligheter och tips för en utsökt maträtt.
När du är klar med matlagningen kan du njuta av din egen skapelse i en gemensam måltid med gruppen. Du kommer också att få möjlighet att prova andra lokala rätter och lära dig mer om de olika varianterna av paella i regionen. Dela med dig av dina erfarenheter och lär dig mer om den kulinariska kulturen i Valencia medan du njuter av paellan som du har tillagat.