Sevilla spanska matlagningskurs

4.3
(1229 Recensioner)

Om aktiviteten

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 2 timmar 30 minuter
Denna aktivitet har UTMÄRKTA recensioner
GRATIS avbokning
Från
686 kr 624 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt
  • Aktiviteten har GRATIS avbokning!

Översikt

Denna spanska matlagningslektion fokuserar på tre symboliska recept: paella, tortilla de patatas och sangria. Aktiviteten tar vanligtvis mellan 2 och 3 timmar och inkluderar förklaringar från en erfaren kock som också berättar om rätternas och dryckernas historia. Kursen äger rum i ett rum med en panoramaterrass med utsikt över centrala Sevilla.

  • Lär dig att laga paella och tortilla de patatas av en erfaren kock.
  • Lär dig om ursprunget till Spaniens mest emblematiska rätter.
  • Upptäck hur man förbereder den perfekta sangrian.
  • Ta lektionen i ett utrymme i centrala Sevilla med panoramautsikt över Torre del Oro, floden och katedralen.

Det här ingår i priset

  • Spansk matlagningskurs
  • Snacks
  • Middag
  • Alkoholhaltiga drycker och läskedrycker

Välj deltagare och datum

I detalj

Denna spanska gastronomikurs i Sevilla äger rum på en symbolisk plats i Sevillas huvudstad. Köket har utsikt över Torre de Oro och floden Guadalquivir, ett av stadens vackraste vykort. Aktiviteten varar ungefär två och en halv timme och förklaras av en expertkock.

När man tänker på spansk gastronomi kommer man att tänka på en maträtt: paella. Enligt traditionen har den valencianska specialiteten sitt ursprung i regionens inre mellan 1400- och 1500-talen. Det var en traditionell bonderätt. Arbetarna uppfann den genom att kombinera de ingredienser de hade till sitt förfogande: ris från Albufera, kyckling- eller kaninkött och gröna bönor. Allt smaksatt med saffran och paprika.

Idag är den mest kända och populära varianten skaldjurspaella, som innehåller bläckfisk, bläckfisk, musslor, räkor och kräftor. Numera har dess popularitet överskridit regionens gränser och den kan avnjutas överallt i landet, även i Sevilla.

Lektionen omfattar en annan klassiker inom den nationella gastronomin: tortilla de patatas (potatisomelett). Denna oumbärliga maträtt föddes för flera hundra år sedan och dess historia är fortfarande höljd i mystik. Vissa tror att den föddes i Navarra 1835, under det första Carlistkriget. Andra tror att den föddes i Extremadura 1798. Sanningen är att det verkar vara ett enkelt recept, men för att göra det på bästa möjliga sätt måste du följa några specifika riktlinjer som du kommer att lära dig under kursen.

Slutligen avslutas lektionen med en klassisk dryck: sangria. Det är en sommarklassiker och en stor del av dess framgång beror på dess fräscha och fruktiga smak. Du kommer att lära dig hur man perfekt blandar rödvin, apelsiner, persikor och citron med en blandning av likörer. En upplevelse där du får laga och sedan smaka på dina egna skapelser.

Recensioner

4.3
· 1229 Recensioner
  • M
    M.
    5
    (0 Recensioner)
    Jag skulle definitivt göra om den här aktiviteten. Allt var oklanderligt, från organisationen, maten, servicen, dryckerna, bland annat.
  • K
    K.
    5
    (0 Recensioner)
    Vacker utsikt och maten är ännu bättre. Det var en mycket bra erfarenhet att få veta och vara med om att förbereda en av Spaniens mest representativa måltider.
  • R
    R.
    5
    (0 Recensioner)
    Jag tog denna upplevelse med min fru och vi hade en trevlig tid tillsammans. Terrassen var mycket väl belägen och maten var utsökt.
  • C
    C.
    5
    (0 Recensioner)
    Ett utmärkt sätt att lära känna en av landets mest symboliska maträtter. Allt var underbart.
  • Se mer

    Ytterligare information

    Avbokningsvillkor