Mallorca olivlundstur med olivoljeprovning
Om aktiviteten
Smarttelefonbiljetter accepteras
- Din bokning bekräftas direkt
- Aktiviteten har GRATIS avbokning!
Översikt
Upptäck Mallorca ur ett annorlunda perspektiv. Lär känna dess gastronomi och grunden till Medelhavsdieten, olivoljan. Under detta guidade besök i en olivlund på en traditionell mallorkinsk egendom får du smaka på regionens bästa olivolja och dess utsökta lokala produkter. Lär dig mer om produktionsprocessen för extra jungfruolja och njut av en speciell miljö.
- Lär dig mer om produktionsprocessen för extra jungfruolivolja av experter.
- Smaka och njut av de olika sorterna av olivolja.
- Njut av en naturlig och avkopplande miljö på Mallorca.
Det här ingår i priset
- Guidad tur i en olivlund och aperitif på Mallorca.
- Detaljerad beskrivning av produktionsprocessen för extra jungfruolja.
- Provsmakning av olika sorters olivolja och typisk aperitif.
Välj deltagare och datum
I detalj
Lär dig allt om olivoljans fascinerande värld med denna entimmes guidade tur i en olivlund på Mallorca. En guide visar dig de vackra olivlundarna på ett traditionellt gods. Han kommer också att förklara allt om produktionsprocessen för extra jungfruolja, från skörden av oliverna till buteljeringen av oljan. Du får också möjlighet att upptäcka dess olika smaker och aromer i en provsmakning tillsammans med andra läckra lokala produkter.
Under besöket får du lära dig mer om de olika olivsorterna och hur de påverkar olivoljans smak och arom. Du kommer att upptäcka de tekniker som används vid utvinningen av oljan och hur kvaliteten på slutprodukten garanteras. Du får också möjlighet att utforska olivlundarna och njuta av lugnet i den naturliga Medelhavsmiljön.
I provsmakningsrummet kan du prova olika sorters olivolja tillsammans med några läckra snacks som är typiska för regionen. En expert kommer att förklara hur man uppskattar de olika smakerna och aromerna hos denna speciella ingrediens. Du kommer att upptäcka finesserna hos extra jungfruolivolja och lära dig att skilja mellan de olika smakprofilerna.