Alicante Paella och Sangria matlagningsklass

4.8
(585 Recensioner)

Om aktiviteten

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 3 timmar 30 minuter
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
705 kr 641 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt
  • Aktiviteten har GRATIS avbokning!

Översikt

Lär dig laga en utsökt paella och en uppfriskande sangria med denna unika kulinariska upplevelse i Alicante, ett spännande tillfälle att fördjupa dig i den lokala gastronomiska kulturen under cirka tre och en halv timme. Tillsammans med en professionell kock lär du dig alla knep som krävs för att göra dina gäster glada med denna typiska valencianska maträtt och fräscha upp dem med denna iberiska dryck.

Tillsammans med en professionell guide börjar du ditt äventyr på Alicantes marknad, där du kan välja och köpa elementen för workshopen. Tack vare guidens kommentarer kommer du dessutom att lära dig allt om gastronomins betydelse för Alicantes historia och kultur. I slutet av workshopen kan du njuta av en äkta medelhavslunch. Allt detta med bekvämligheten att göra det i små grupper på cirka 15 resenärer.

  • Lär dig att göra en utsökt paella och en uppfriskande sangria med en professionell kock.
  • Lär dig mer om gastronomins betydelse för Alicantes historia och kultur tack vare en professionell guide som följer med dig till Alicantes marknad för att köpa ingredienserna.
  • Smaka på en äkta medelhavslunch med paella, sallader och många andra rätter, och njut av den i små grupper om cirka 15 resenärer.

Det här ingår i priset

  • Workshop i matlagning med paella och sangria
  • Professionell kock som lärare
  • Professionell guide
  • Snacks och drycker

Välj deltagare och datum

I detalj

Upptäck en unik kulinarisk upplevelse i Alicante med matlagningskursen paella och sangria, ett spännande tillfälle att fördjupa dig i den lokala gastronomiska kulturen medan du lär dig hur man tillagar två symboliska spanska rätter i en workshop som varar cirka fyra timmar.

I denna workshop får du möjlighet att fördjupa dig i paellans värld, ett risrecept som har sina rötter i Valencia-regionen och har överskridit gränserna för att bli en spansk kulinarisk symbol. Paella är erkänt som en tillgång av kulturellt intresse och är mycket mer än en måltid: det är en tradition. Tillsammans med en professionell kock får du lära dig hemligheterna bakom den perfekta tillagningen av en äkta paella, inklusive den delikata processen att skapa en socarrat, den lätta rostningen av riset som koncentrerar och intensifierar smakerna.

Men det är inte allt, du kommer också att fördjupa dig i konsten att göra sangria, den ikoniska spanska drinken. Sangria har sitt ursprung i Spanien och Portugal och är en kombination av vin, frukt och en aning likör som har erövrat gommen över hela världen. Under kockens sakkunniga ledning får du lära dig att välja och kombinera rätt ingredienser för att få en perfekt balanserad sangria.

Innan du dyker in i workshopen börjar du ditt kulinariska äventyr på Alicantes marknad, tillsammans med en professionell guide som visar dig marknadens hemligheter och hjälper dig att välja de färska ingredienser du behöver för din matlagningsupplevelse. Förutom att lära dig tekniker och recept får du möjlighet att njuta av utsökt hemlagad paella och andra medelhavsrätter, allt ihop med uppfriskande glas sangria. Njut av en unik upplevelse i små grupper om cirka 15 resenärer.

Recensioner

4.8
· 585 Recensioner
  • A
    Alia
    5
    (0 Recensioner)
    Vilken upplevelse! Jag lärde mig att laga mat som en riktig spanjor. Det roligaste var utan tvekan att få smaka på mina egna skapelser i slutet.
  • J
    Julio
    4
    (0 Recensioner)
    En fantastisk kulinarisk upplevelse, jag lärde mig hur man lagar lokala rätter med en expertkock, oförglömlig och rekommenderas starkt!
  • S
    Sara
    5
    (0 Recensioner)
    Kursen var en riktig höjdare, vi hade mycket roligt och lärde oss mycket, vi skulle definitivt göra det igen!
  • A
    Alexis
    5
    (0 Recensioner)
    Erfarenheten av att laga lokala rätter var absolut berikande och rolig, men platsen var lite svår att hitta.
  • Se mer

    Ytterligare information

    Avbokningsvillkor