Braga Mat-tur
Om aktiviteten
Smarttelefonbiljetter accepteras
- Din bokning bekräftas direkt
- Aktiviteten har GRATIS avbokning!
Översikt
Upptäck Bragas utsökta gastronomi på denna kulinariska rundt ur som är utformad för små grupper på upp till 10 personer. Under ca 3 timmar får ni smaka på en mängd olika rätter och lära känna många av de autentiska portugisiska smakerna när ni åker runt i staden och besöker de bästa gastronomiska platserna med en expertguide.
- Smaka på ett brett utbud av Bragas traditionella rätter.
- Lär dig mer om regionens historia och kulinariska kultur av en expertguide.
- Njut av en rundtur i en liten grupp för en mer personlig upplevelse.
Det här ingår i priset
- Gastronomisk rundtur i Braga
- Expertguide
- Provsmakningar
- Upphämtning och återresa till hotellet
Välj deltagare och datum
I detalj
Följ med på en kulinarisk rundtur i Braga och upptäck de autentiska smakerna i denna charmiga portugisiska stad. Under denna gastronomiska rundtur som är utformad för små grupper på upp till 10 personer får du möjlighet att smaka på olika traditionella rätter samtidigt som du utforskar stadens bästa gastronomiska stopp.
Upplevelsen, som varar i ca 3 timmar, börjar vid Arco da Porta Nova, där du får smaka på portugisiska produkter och fördjupa dig i den lokala kulturen. Under turen kommer du att passera emblematiska platser som Bragakatedralen, Jardim da Avenida Central, Jardim de Santa Barbara och Praça Cone de Agrolongo, allt tillsammans med en expertguide.
Vid varje stopp besöker du olika platser för att smaka på typiska rätter som bacalao a la bracarense, ankris och den berömda pastel de nata (gräddkakor). På varje plats får du möjlighet att lära dig mer om regionens historia och kulinariska kultur, samtidigt som du njuter av autentiska och utsökta smaker.
Under turen har du också möjlighet att besöka en lokal marknad, där du kan lära dig mer om de färska och säsongsbetonade ingredienser som används i Bragas kök. Din expertguide kommer att visa dig de mest populära produkterna och förklara deras betydelse i den lokala gastronomin.