Los Cabos mexikansk matlagningsklass
Om aktiviteten
Smarttelefonbiljetter accepteras
- Din bokning bekräftas direkt
- Aktiviteten har GRATIS avbokning!
Översikt
Njut av en unik gastronomisk upplevelse med en matlagningskurs på ca 4 timmar i Cabo San Lucas. Du kommer att kunna välja mellan olika menyer som ändras varje dag i veckan och sedan köpa färska ingredienser på den lokala marknaden för att laga mat med en expertkock.
Denna aktivitet görs i små grupper, vilket gör att du kan lära dig teknikerna och recepten i det mexikanska köket på ett personligt sätt. Dessutom kommer du att kunna njuta av den lokala kockens uppmärksamhet och råd hela tiden. I slutet av lektionen kommer du att njuta av en utsökt måltid, tillagad av dig själv.
- Delta i en 4-timmars mexikansk matlagningskurs.
- Handla färska ingredienser på den lokala marknaden
- Lär dig av en lokal expertkock
- Njut av en mer personlig upplevelse i små grupper på upp till 8 personer
- Smaka på de lokala mexikanska smakerna med en utsökt måltid.
Det här ingår i priset
- Mexikansk matlagningskurs i Los Cabos
- Professionell kock
- Mat och dryck
- Besök på den lokala marknaden
Välj deltagare och datum
I detalj
Fördjupa dig i den mexikanska matkulturen med en ca 4 timmar lång matlagningskurs i Los Cabos. Tillsammans med en guide börjar ni med ett besök på kryddmarknaden och tortillabutiken, där ni kan köpa färska råvaror till lektionen.
Sedan kommer ni till kockens hus där ni förbereder en komplett måltid med en utsökt huvudrätt, såser, tillbehör och tortillas som ni kan njuta av varma från grillen.
Medan du lagar mat lär du dig om kulturen och sammanhanget för det kök du tillagar, och får tips från kocken om hur du kan replikera receptet i ditt eget hem.
När måltiden är klar kan du luta dig tillbaka och njuta av vad du har lagat tillsammans med drycker. Dagens meny kan variera från tamales, skaldjur, tacos, kött och mycket mer, men det kommer alltid att vara en unik och utsökt upplevelse!
Kursen genomförs i små grupper om ca 8 personer för att säkerställa en mer personlig gastronomisk aktivitet.