Verona Pasta och Tiramisu matlagningsklass
Om aktiviteten
- Din bokning bekräftas direkt
Översikt
Denna matlagningskurs varar i ca 3 timmar och ger dig möjlighet att förbereda några klassiska italienska rätter: bruschetta med mozzarella och ansjovis, ravioli fylld med ricotta och spenat samt tiramisu. Om du bokar den här upplevelsen får du komma hem till en lokal kock som ger dig användbara tips och tricks om matlagning. När du bokar kan du välja mellan lunch och middag. I totalpriset ingår en välkomstaperitif, vatten och vin.
- Njut av en aktivitet utformad för små grupper
- Lär dig göra ravioli med ricotta och spenat och en utsökt tiramisù tillsammans med en lokal kock.
- Njut av välkomstaperitifen
Det här ingår i priset
- Matlagningskurs med pasta och tiramisu
- Expert på matlagning
- Aperitif
- Lunch eller lunch (3 rätter)
Välj deltagare och datum
I detalj
Denna matlagningskurs äger rum hemma hos en erfaren kock från Verona, som öppnar dörrarna till sitt hus för små grupper av matälskare. Den varar i ca 3 timmar och inkluderar en välkomstdrink, vin, vatten och kaffe. Tillsammans med den lokala kocken skapar ni en trerättersmeny som inleds med en traditionell förrätt: en bruschetta med mozzarella och ansjovis, där smaken av ansjovis kontrasterar mot ostens sötma.
Upplevelsen fortsätter med tillagning av ravioli, en färsk pasta fylld med ricotta och spenat. Tack vare äggen i degen får den färska pastan en mer intensiv smak och dess porösa konsistens gör att den bättre behåller såserna. Slutligen får du lära dig hur man tillagar stjärndesserten i det transalpina landet: tiramisù. Denna sötsak föddes i Verona-regionen på 1970-talet.
Denna meny är lämplig för vegetarianer. Upplevelsen inkluderar vin, vatten och kaffe och kan göras när som helst på året. Det är en utmärkt idé för matälskare, de som reser ensamma eller med familjen.