Venedig Pasta och Tiramisu matlagningsklass
Om aktiviteten
- Din bokning bekräftas direkt
Översikt
Denna matlagningskurs med pasta och tiramisu i Venedig pågår i ca 3 timmar och ger dig möjlighet att följa med hem till en lokal kock. Tack vare hans användbara tips kommer du att lära dig hur man tillagar några av de viktigaste rätterna i italiensk och venetiansk tradition. När du bokar kan du välja mellan lunch och middag. En aperitif, vatten och vin ingår.
- Lär dig att tillaga färsk pasta
- Upptäck hur man gör en tiramisù
- Lär dig tips och tricks tack vare förklaringar från en expertkock.
Det här ingår i priset
- Matlagningskurs med pasta och tiramisu
- Expert på matlagning
- Aperitif
- Lunch eller lunch (3 rätter)
Välj deltagare och datum
I detalj
Genom att välja denna 3-timmars matlagningskurs med pasta och tiramisu får du möjlighet att njuta av en originell upplevelse i Venedig. Tillsammans med en lokal kock får du lära dig hur man tillagar färsk pasta och en av de mest berömda italienska desserterna, tiramisu.
Att tillaga färsk pasta är inte nödvändigtvis svårt, men det kräver tid, övning och lite fingerfärdighet. Oroa dig inte, kocken kommer att ge dig användbara tips. Tack vare äggen i degen är den vanligtvis mer elastisk och mjukare än torr pasta, och absorberar dessutom såser bra. Du kommer att få möjlighet att tillaga fettuccine, tagliatelle och/eller färsk fylld pasta.
Till dessert är tiramisu, som blev en signaturrätt i det italienska köket på 1970- och 1980-talen, ett måste. Man tror att den har sitt ursprung i Venedig eller det närliggande Treviso.
I upplevelsen ingår vin, vatten och kaffe. Det är en utmärkt idé för foodies, de som reser ensamma eller med familjen.