Accra Matlagningskurs
Om aktiviteten
Smarttelefonbiljetter accepteras
- Din bokning bekräftas direkt
- Aktiviteten har GRATIS avbokning!
Översikt
Upptäck hemligheterna bakom gastronomin i Accra med denna privata matlagningskurs . Tillsammans med en expertkock får ni lära er hur man tillagar traditionella ghananska rätter. I slutet av klassen kan du njuta av dina skapelser på lunch med resten av din grupp.
- Njut av en unik upplevelse i Accra med denna matlagningskurs bara för dig och din grupp .
- Gör autentiska ghananska rätter som jollof ris och njut sedan av dem till lunch.
- Lär dig traditionella ghananska matlagningstekniker av en lokal kock .
Det här ingår i priset
- Privat matlagningskurs i Accra.
- Valfritt besök på marknaden för att köpa ingredienser.
- Tillagning av 3 lokala rätter.
- Expert kock.
Välj deltagare och datum
I detalj
Om du är en foodie är denna matlagningskurs i Accra perfekt för dig. Denna workshop är helt exklusiv bara för dig och din grupp . Under några timmar kommer en lokal expert på det traditionella ghananska köket att lära dig hur man lagar några av regionens mest utsökta rätter.
Kursen, som tar ca 3 till 6 timmar beroende på antalet deltagare, inleds med ett valfritt besök på en lokal marknad där ni väljer ut de färskaste ingredienserna. Därefter beger ni er till köket, där det verkliga äventyret börjar.
Med kocken som guide får du lära dig hur man tillagar olika traditionella Accra-rätter . Han kommer att ge dig receptet för varje rätt och lära dig de rätta teknikerna för att uppnå perfekt smak och konsistens. Du kommer att laga totalt tre rätter: en förrätt, en huvudrätt och en dessert.
Under kursen får du lära dig att göra en soppa med äkta afrikansk fufu. Du får också lära dig att göra banku och risbollar som passar till soppan.
Utöver allt detta kommer du också att göra ett jollof-ris i afrikansk stil med kelewele och shito, en kryddig svartpepparsås. Och som kronan på verket får du göra en typisk efterrätt med friterad kanelbanan .
När kursen är slut kan du luta dig tillbaka och njuta av alla dina kulinariska skapelser. Du kan också prata med kocken som kan ge dig intressant information om det ghananska kökets kultur och historia .